Avalanşă de informaţii la Congres!

Zilele trecute, pe 26 si 27 noiembrie , am participat la cel de-al V -lea Congres National cu Participare Internationala de Medicina Integrativa, ce s-a desfasurat in incinta Institutului de Medicina Complementara si Alternativa ,,PROF.DR.FLORIN BRATILA” din Bucuresti, avand ca tema Tehnici si Metode Antiimbatranire , de Rejuvenare si de Mentinerea Sanatatii, sub egida Academiei de Stiinte Medicale din Romania, eveniment desfasurat sub atenta si permanenta coordonare a Prof. Dr. Corneliu Moldovan.

Participanti: intr-o sala arhiplina si-au dat mana medici din toata tara impreuna cu o delegatie din India ce a prezentat medicina Ayurvedica – o traditie milenara in tara lui Buddha.

congres-dr-carmen-pletea

Programul congresului, extrem de incarcat, cu materiale foarte interesante care au iscat discutii foarte aprinse. A fost un adevarat maraton al medicinei integrative. Cu materiale plecand de la rolul plantelor in viata noastra, in terapia sufletului prezentat de eminentul profesor Dr. Ovidiu Bojor la subiecte deosebite referitoare la mecanismele epigenetice, terapii si produse anticancer, medicina cuantica si procesele antiaging , la stil de viata si tehnici antiimbatranire si rejuvenare.

Au fost 2 zile in care stiinta si tehnologia au vibrat la unison, reusind sa acapareze auditoriul. Ne-au incantat cu prezentarile de exceptie somitati ale medicinei si fizicii romanesti: Acad. Prof. Dr. D. C. Dulcan, Acad. Prof. Dr. A . Restian, Acad. Prof. Dr. A. Cristea, Ing. S. Manea, fizician I. Mamulas, Dr. I. Moraru.

Emotiile au fost la cote inalte, pe toata perioada evenimentului, asemenea emotii de inalta vibratie ne sunt utile tuturor.

Multumiri si felicitari organizatorilor cat si participantilor care au reusit sa realizeze un eveniment de exceptie prin deosebita calitate a dezbaterilor, ca participant am castigat o experienta de neuitat.

semnatura

Lasă un comentariu mai jos