Cum am ajuns la Theta Healing ?

 

In ultimii ani am constatat in practica mea si a altor colegi de breasla aparitia multor schimbari in evolutia si manifestarea anumitor boli.

Acest fapt m-a condus la intrebarea : DE CE ? anumiti oameni se vindeca si altii nu, avand si unii si altii acelasi tratament recomandat?

DE CE  aparitia si manifestarile unei efectiuni nu mai seamana cu ce am invatat in urma cu 20-25 de ani?

DE CE  diferiti agenti patogeni( virusuri, bacterii,fungi) isi schimba,, comportamentul,, si nu raspund la tratamentele actuale?

Dorind  sa-mi lamuresc aceste aspecte si sa obtin raspunsuri pertinente, am inceput sa studiez articole si cercetari referitoare la functionarea creierului uman, inteligenta si adaptabilitatea formelor de viata de pe Terra si astfel am ajuns sa citesc si sa ma instruiesc in ceea ce se numeste THETA HEALING.

Trebuie sa recunosc ca un element convingator, cu greutate, l-a reprezentat faptul ca exista mai multi medici care au apelat la aceasta tehnica si mai mult chiar, exista medici neurologi, neurochirurgi care o folosesc cu succes.

Invatand aceasta tehnica iti descoperi capacitatile intuitive, inveti cum iti poti schimba viata, modul de gandire si cum poti deveni sanatos si prosper.

Participa la un seminar pt a afla modul de schimbare a vietii tale prin Theta Healing. Si tu poti invata aceasta tehnica inscriindu-te la un curs organizat de mine.

Lasă un comentariu mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.