De Ce Theta Healing?

Pentru ca Theta Healing se adreseaza tuturor aspectelor vietii omului modern: sanatate , familie, relatii sociale, afaceri, relatii interumane.

Cum reuseste Theta Healing sa acopere toate aceste aspecte?

Foarte simplu ,prin accesarea undelor theta ale creierului, respectiv acele unde în care activitatea acestuia este la o frecventa scazuta ( starea de relaxare profunda sau vise).

Putem afirma ca Theta Healing este atat o terapie cat si o forma de meditatie care nu contravine nici unei credinte religioase si care ne permite rezolvarea tuturor problemelor existente in viata noastra cat si a celor din jur.      Fondatoarea acestei tehnici este Vianna Stibal din Idaho – SUA, care a practicat prima aceasta tehnica pentru vindecare proprie ( tumora a femurului).

Intuitiva din nastere,Vianna a avut încredere în informatiile primite de la Creator,astfel încat concentrându-se asupra afectiunii pe care o avea si care era certificata de medici specialisti fara sanse de vindecare, a ,, primit ” metoda de vindecare , a doua zi fiind total vindecata asa cum descrie in cartea sa ,, Theta Healing” publicata de editura Adevar Divin.

Desi exista foarte  multe tehnici si metode de vindecare , s-a constatat ca anumite persoane nu se vindeca  , acest lucru fiind o noua provocare pt Vianna ceea ce i-a permis sa ,, primeasca” informatii legate de schimbarea convingerilor ( programelor) limitative existente la nivelul subconstientului uman.

Cercetarile stiintifice au demonstrat faptul ca subconstientul este locul unde sunt stocate aproximativ 90% din informatii iar constientul sau rationalul detine restul de 10%.

Desi detine 90% din informatii , subconstientul nu este decidentul uman ,meritul deciziilor este al constientului ; cand reusim sa ,, linistim ” subconstientul , respectiv sa aducem activitatea cerebrala la nivelul 4-7 cicli/sec (unde theta) , avem cheia de rezolvare a tuturor problemelor noastre. ,, Prin invatarea metodei  Theta Healing , veti fimartori la incredibile schimbari in viata proprie si a altora.

Desi multi oameni sunt atrasi de aceste activitati pt vindecari la nivel fizic , cele mai uimitoare transformari se refera la cat de fericiti si sanatosi sunt ei în toate aspectele vietii lor.

Rezolvand propriile noastre probleme legate de îndoiala de sine ,teama,lipsa de stima de sine,sau alte convingeri autolimitative, ne îmbunatatim conectarea personala la adevarul Divin si la Sursa.”

Bella Brumett – practicant si instructor certificat Theta Healing.

Prin Theta Healing se identifica blocaje adanci si se reprogrameaza mintea ; iti înveti subconstientul ce înseamna sa ai acel lucru si atragi acea energie în viata ta.

În Theta Healing:

  • folosim intuitia noastra naturala încrezandu-ne în iubirea neconditionata de Creator pentru ca acesta ,, realizeaza totul” –
  • descoperim ca avem cu totii capacitati intuitive ce pot fi folosite pentru a aduce vindecari fizice si emotionale instantanee.
  • folosindu-ne de conexiunea cu Creatorul pe care toti o avem, putem constientiza oportunitatea de a înlatura neajunsurile din viata noastra.
  • accesand frecventele cerebrale theta , ne conectam la Sursa , si eliminam programele limitative ,ne curatam de energiile de joasa vibratie, activam cromozomii,schimbam ADN-ul, manifestam orice ne dorim.
  • aceasta tehnica poate fi folosita împotriva dependentei de droguri sau alcool, si de modificare a comportamentului.

Prin meditatia theta creste creativitatea , puterea de a învata, se reduce stresul , se stimuleaza intuitia si alte perceptii extrasenzoriale.

Este o tehnica de vindecare holistica folosita de mii de ani si adusa în actualitate de catre Vianna Stibal.

Acesand undele theta, ne amintim secvente din vietile anterioare.

De-a lungul timpului m-am intrebat  DECE ? unii oameni se vindeca, altii, nu , unii oameni au un stil de viata sanatos , altii nu, unii oameni pleaca in celalalt plan ( a se citi mor ) repede , altii nu. Tot de-a lungul timpului am citit, am studiat, am cautat raspunsuri prin participarea la diverse cursuri si seminarii, nefiind intotdeauna multumita de  raspunsurile primite.

De peste 20 de ani am inceput sa studiez stiintele esoterice , terapiile alternative si complementare notiuni de fizica cuantica , in felul ecesta  apropiindu-ma de raspunsul la intrebarile mele. In cele din urma am aflat despre Theta Healing , terapie care m-a atras ca un magnet. Aveam sa aflu si de ce : am primit raspunsuri la  toate intrebarile mele.

Prin Theta Healing am invatat ce anume deosebeste oamenii, vindecarile, succesul in viata, reusita in viata! Am descoperit acele Programe,  Convingeri care pe unii oameni ii fac fericiti sau dimpotriva ii blocheaza in tipare vechi.

Odata invatata si folosita aceasta metoda, mi-am ,, vindecat “ multe aspecte din viata mea , iar bucuria si fericirea ca pot sa-i invat si pe altii  sunt nelimitate.

Folosind Theta Healing reusim pur si simplu sa fim noi cei adevarati , nelimitati in gandire, nelimitati in actiune, reusim pur si simplu sa ne construim viata si destinul pe care ni le dorim , pe care le meritam.

Neal Walsch spunea  ,, Afi una cu Dumnezeu imi da acces la toate resursele pe care le-as putea folosi vreodata, ma face peste masura de puternic si imi permite sa-mi traiesc viata ca un act de Creatie. In asta consta minunea, in asta sta emotia si in ea va fi gasita adevarata experienta a Cine Sunt Eu , cu adevarat.”

Este intr-adevar uimitor cum o tehnica simpla ne ofera posibilitatea de a ne regasi, de a ne vindeca fizic,  mental , emotional si spiritual.

Invatand aceasta tehnica iti descoperi capacitatile intuitive, inveti cum iti poti schimba viata, modul de gandire si cum poti deveni sanatos si prosper.

                                  VINDECAREA  E  ÎN TINE !

 

Lasă un comentariu mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.