Nu Ştii Ce Se Întamplă Cu Tine?

Ai senzaţia ca eşti si că te simti altfel , că nu recunoşti mediul în care-ţi desfăşurai activitatea de până acum? Prin informaţiile oferite de acest blog, poţi ajunge să te cunoşti , să înţelegi multe aspecte legate de tine , de viaţa , de universul din care eşti parte.

Traversăm o perioadă interesantă , de profunde transformări la nivel fizic, psihic,mental ,relaţional şi energetic.Totul se întamplă datorită creşterii permanente a nivelului vibraţional, energetic. Toată planeta şi noi odată cu ea suportăm valuri de energie din ce în ce mai intense ; pentru noi oamenii , acest lucru semnifică ridicarea nivelului de conştiinţă aşa cum puteţi intelege din interviul cu Prof. Dr. Dulcan, evoluţie spirituală şi nu numai.

Corpul fizic trece si el , ( fiind parte din natura-univers )printr-o serie de transformări, pt. adaptarea la noile energii , astfel mulţi experimentăm stări de oboseală ( inexplicabilă în aparenţă), agitaţie,insomnie, sau somnolenţă , dureri articulare sau la nivelul coloanei vertebrale ,senzaţie de disconfort digestiv etc.

Odata inţelese aceste aspecte, le acceptăm şi ne concentrăm pe activitatea noastra. Desigur, nu uitaţi să apelaţi la sfatul specialiştilor , a medicilor alopaţi, pt a înlătura eventuala existenţă a unor afecţiuni deja instalate.

Dacă totuşi, în urma tuturor analizelor de laborator şi a determinărilor pe care le-ai efectuat şi care sunt normale, tu nu te simţi bine , înseamnă că trebuie sa ne adresăm corpului energetic( ai nevoie de o echilibrare energetică).

Vrei să ştii secretele unei vieţi sănătoase?

Inscrie-te acum la un seminar , curs, sau putem sta de vorba on-line, funcţie de timpul tău disponibil şi de starea ta emoţională!

Vindecarea este in tine!

Lasă un comentariu mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *