Protecţia Energetică

Aşa cum spuneam într-un articol anterior, gândurile emise de noi, în functţe de calitatea lor, pot afecta pe cei din jur. Acelaşi lucru se întamplă şi cu noi în dubla calitate de emiţător-receptor. Este foarte util să ştim să ne protejam de energiile de joasă vibraţie astfel încat să funcţionăm la parametri optimi din toate punctele de vedere( fizic, psihic,mental şi spiritual ).

Foarte important este să mentalizăm neafectarea noastră de energiile de joasă vibraţie emise de alţii, (DE CE?) , pentru că prin puterea gândului lucrăm în favoarea ( sau defavoarea) noastră. Dacă sunt convins/ă că sunt neafectat/ă de gandurile ,,rele”, subconştientul meu mă ajută, lucrând în favoarea mea.

Există totuşi situaţii când , din diverse motive, dependente sau independente de noi, permitem energiilor de joasă vibraţie să afecteze câmpul nostru energetic. În acest caz, începem cu o curăţare a câmpului , cu îndepărtarea respectivelor energii ( chiar şi duşul ne este util) şi apoi tot cu puterea gândului nostru ,ne reântregim şi ne reechilibrăm câmpul.

De-a lungul evoluţiei omenirii , au fost folosite diferite talismane, amulete pt. protecţie ,aşa încât putem folosi şi astfel de obiecte asupra noastră; foarte utile sunt şi anumite cristale pe care le putem purta asupra noastră.

Despre puterea vindecatoare a cristalelor vom afla dintr-un articol viitor.

Lasă un comentariu mai jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.