Informaţii Magazin

Cum cumpăr?

drcarmenpletea.ro vă oferă posibilitatea de a cumpăra orice produs într-un mod foarte  simplu, fără a întâmpina probleme.

Daca doriţi un anumit produs sau mai multe produse, tot ceea ce trebuie să faceţi este să căutaţi în secţiunea MAGAZINUL SUFLETULUI TĂU, apoi click pe produsul respectiv, după care îl adaugaţi in coş. Odată produsul adăugat in coş trebuie să completaţi datele de livrare, pentru ca noi să vă servim cu drag.

Pt. produsele DuoLife  daţi click pe prima pagina pe produse DuoLife :  unde veţi găsi catalogul cu produse iar procedura de cumpărare este una obişnuită.

De asemenea, dacă doriţi, puteţi să comandaţi produse şi telefonic, la numerele: 0751  194  440 ; 0742  217  988 între orele: 08:00 – 18:00, Luni – Sâmbăta.

Pentru a comanda produse doar prin intermediul email-ului, trimiteţi un email la adresa : contact@drcarmenpletea.ro, însoţit de următoarele date:

Numele dumneavoastră;
Numărul dumneavoastră de telefon;
Produsul dorit cât şi cantitatea;
Adresa completă de livrare;

Cum plătesc?

1. Numerar la primirea coletului. Achitaţi contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului la adresa indicată de dumneavoastră. În cazul în care nu sunteţi la adresă în momentul sosirii curierului, puteţi apela la o altă persoană pentru recepţionarea acestuia.
2. Ordin de plată. Achitaţi contravaloarea comenzii, iar la confirmarea acesteia,  drcarmenpletea.ro se va ocupa de expedierea produselor în cel mai scurt timp posibil.

Informații despre livrare

Livrarea produselor comandate se efectuează prin curier rapid  într-un interval de 24h – 48h lucrătoare din momentul validării comenzii ,  în orice localitate din România.
Drcarmenpletea.ro colaborează cu mai multi furnizori : DuoLife , Agnes Itara,Eden Line,Editura Adevar Divin.
Costuri de Livrare:
Fiecare furnizor de produse are o sumă minimă a costului pentru transportul gratuit, astfel:
minim 150 de lei pt produsele AGNES ITARA
– minim 400 lei pt produsele EDEN LINE.
 Pentru comenzi de valoare mai mică, costul de transport este 20 lei, oriunde în ţară.
Nu există alte costuri ascunse. 
Observaţie*: Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucrătoare. Comenzile efectuate online în zilele de vineri dupa ora 15.00, sâmbăta si dumineca, vor fi expediate în cursul zilei de luni. Orice comandă care nu va fi confirmată telefonic nu va fi livrată! Produsele sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat.

Termeni si Condiţii

Dr. Carmen Pletea, în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.drcarmenpletea.ro, denumit generic Site işi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, aceasta incluzând şi secţiunile Politica de confidenţialitate şi Termenii de utilizare, conform legilor din România, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm sa vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Dr. Carmen Pletea nu poate garanta disponibilitatea şi funcţionalitatea permanentă a site-ului. Dr. Carmen Pletea nu îşi asumă în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea şi integritatea datelor afişate pe site si nici pentru greşelile de afişare. În eventualitatea în care există erori, sau dacă datele au fost introduse greşit în baza de date, Dr. Carmen Pletea nu poate fi trasă la răspundere. De asemenea, Dr. Carmen Pletea nu işi asumă răspunderea pentru folosirea www.drcarmenpletea.ro sub falsă identitate şi nici pentru alterarea informaţiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dv. de identificare.

Dr. Carmen Pletea acordă permisiunea, revocabila si ne-exclusivă de a vă crea hyperlink-uri către paginile site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie Dr. Carmen Pletea într-o maniera falsă, greşită sau jignitoare.

Conţinutul site-ului, integral sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Dr. Carmen Pletea. Datele şi comenzile sunt procesate de Dr. Carmen Pletea.